31 May 2013

Jom Join : Giveaway Ke-2 by Jaakechik


Assalamualaikum semua!!
jom join Giveaway anjuran JAAkechik Corner!
anda berpeluang untuk menang Photo Magnet yg ohsemm.
Hadiah Utama pula adalah Dua Helai Baju T-Shirt.

giveaway 2013,

syarat-syaratnya :

1. jadik follower blog jaakechik : www.jaakechik.com
2. klik LIKE facebook penaja segmen (comey2Ku Printing) : 
3. buat entry simple bertajuk : Jom Join : Giveaway Ke-2 by Jaakechik
4. letak banner giveaway (seperti diatas) ke dalam entry anda.
5. tinggalkan link entry penyertaan anda dibawah komen entry ini.

giveaway 2013

HADIAH : 2 helai Baju T-Shirt & 8 Fridge Magnet Bergambar
NOTA : pemenang diumumkan pada 27 Jun 2013 (random. org)
 Tarikh segmen : 01 - 21 Jun 2013 (only 3 weeks)



'' KLIK HERE TO JOIN ''


PANAS! Video Nurul Izzah Akan Saman BN Kerana Di Halang Masuk Sabah!

Video Nurul Izzah Akan Saman BN Kerana Di Halang Masuk Sabah

Ahli Parlimen Lembah Pantai itu bagaimanapun menegaskan, beliau tidak mempersoalkan undang-undang di negeri Borneo berkenaan, sebaliknya hanya menuntut kerajaan pimpinan Ketua Menteri Sabah, Datuk Seri Musa Aman mengemukakan sebab-sebab kukuh larangan yang dikenakan terhadapnya.
“Sekiranya saya dianggap mengancam keselamatan warga Sabah, maka kemukakan rasional serta penjelasan atas dakwaan tersebut,” katanya kepada pemberita ketika sidang media di Ibu Pejabat PKR di sini.

“Sebagai seorang Ahli Parlimen Malaysia, dan warganegara Malaysia, tindakan menyekat kemasukan yang tidak rasional dan bersebab ini merupakan salah guna kuasa yang melampau dan cukup anti-demokratik,” tegasnya lagi.
nurulizzahbangsar3 Video Nurul Izzah Akan Saman BN Kerana Di Halang Masuk Sabah

Beliau yang tiba di Lapangan Terbang Kota Kinabalu pada petang Khamis bagi tujuan menyambut Pesta Kaamatan telah ditahan dan seterusnya dihantar pulang ke Semenanjung.
Pemimpin muda Pakatan Rakyat (PR) itu juga tidak menolak kemungkinan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim turut dihalang daripada memasuki negeri berkenaan.

“Atas sebab kerahsiaan, permintaan saya untuk mendapatkan nama-nama pemimpin PR lain yang dihalang tidak dibenarkan.
“Saya percaya Datuk Seri Anwar Ibrahim juga akan dihalang memasuki Sabah,” katanya kepada pemberita.
“Saya sudah berbincang dengan YB Darrell Leiking, ahli Parlimen Penampang untuk ambil tindakan undang-undang terhadap Ketua Menteri Datuk Seri Musa Aman di Kota Kinabalu,” katanya, dan menambah,”sampai bila saya dilarang?”

Beliau menegaskan, PKR juga akan menghantar surat rasmi kepada Pejabat Ketua Menteri Sabah bagi menuntut penjelasan dan menggesa mereka kemuka kepada umum senarai nama pemimpin PR yang dihalang, supaya rakyat tahu apa sebabnya mereka mengancam keselamatan Sabah.
Insiden berkenaan turut mendapat reaksi negatif daripada pemimpin Barisan Nasional (BN) Sabah, iaitu ahli Parlimen Kinabatangan Datuk Bung Mokhtar Radin, yang menganggap keputusan kerajaan negeri perlu diubah segera sekiranya tiada alasan kukuh untuk mereka melakukan sedemikian.

“Jika tiada alasan kukuh untuk sekatan ke atas Nurul, dan menjadi yang benar-benar adil dan memberikan keadilan, keputusan itu harus diubah segera,” kata ahli majlis tertinggi Umno itu dipetik The Star Online.
Beliau meminta supaya rakyat diberikan penjelasan daripada kerajaan negeri Sabah mengenai kenapa Ahli Parlimen Lembah Pantai itu dihalang masuk pada petang Khamis.

“Pihak berkuasa perlu mengeluarkan kenyataan yang kukuh dan diterima.
“Saya tidak melihat Nurul sebagai satu ancaman kepada negeri Sabah atau pun rakyat Sabah,” kata Bung.
Nurul Izzah turut melahirkan kekecewaan dan menggesa isu keselamatan negara dan persempadanan tidak boleh sama sekali dipolitikkan.

“Malang, tindakan menghalang saya daripada masuk ke Negeri di Bawah Bayu ini berlaku di kala Sabah berhadapan dengan kebolosan sempadan – termasuklah pengeluaran kad pengenalan secara haram seperti yang sedang disiasat oleh Suruhanjaya Siasatan DiRaja Sabah.
“Seharusnya tumpuan kerajaan negeri adalah mengawal selia masalah kebolosan yang mendesak ini, bukan menyalahgunakan kuasa dengan menafikan hak demokrasi dan aktiviti politik pimpinan Pakatan Rakyat demi mempertahan kedudukan Umno mahupun BN.”

Justeru itu, jelas beliau isu keselamatan dan kedaulatan negara sepatutnya tidak diperlekehkan dengan menjadikan ia alat politik menindas rakyat.-TMI

 

99 Kali Rindu Online


Filem arahan Azahari Zain ini merupakan kesinambungan dari filem 7 Petala Cinta yang mengekalkan Aeril ZAfrel sebagai peneraju utama. 99 Kali Rindu mengisahkan tentang perjalan hidup seorang lelaki yang bernama Attar. Selepas kematian isteri tercinta, Saidatul Nafisa, dia telah dipertemukan dengan dua orang wanita dalam hidupnya, Zazlena dan Fatin Qalbie.

6 Gambar Seksi Artis Malaysia Julie Woon, Gambar Bogel Julie Woon Untuk Majalah Lelaki Men's Health

Artis Malaysia Julie Woon menjadi bualan hangat di beberapa forum hiburan tempatan apabila gambar aksi beraninya menjadi penghias majalah. Beberapa keping foto telah dirakamkan menunjukkan Julie Woon tampil seksi di sisi seorang model lelaki.
Dalam majalah Men’s Health keluaran Februari 2012, wanita berusia 27 tahun ini mempamerkan gaya separuh bogel dengan hanya memakai pakaian dalam dan beraksi ghairah di samping seorang model lelaki.



Walaupun bukan berbangsa Melayu dan sememangnya terkenal dengan penampilan seksi sebelum ini, namun namanya cukup sinonim di kalangan komuniti Melayu kerana pernah muncul dalam drama bersiri “Blogger Boy” di samping Qi yang merupakan bekas teman lelakinya ketika itu.






  SUMBER

30 May 2013

Panduan Mudah Jana RM200 Sehari Di Murahnya.my

Murahnya.my merupakan hab mini servis terunggul di Malaysia. Laman web yang berkonsepkan Fiverr ini adalah hab terbaik kepada freelancer dan pencari servis dengan harga yang murah sekali. Dul saya pernah kongsikan mengenai murahnya.my ini.
Dengan melakukan sedikit adjustment serta ditambahkan dengan teknik killer, anda boleh menjana RM200 di murahnya.my dengan mudah sekali. Yang penting, caranya betul.
Panduan Murahnya.my
Panduan Murahnya.my

Antara contoh servis yang ditawarkan di murahnya.
  • Saya akan iklankan produk anda di 300+ fanpage untuk RM30
  • Saya akan tambahkan 500 like untuk fanpage anda untuk RM20
  • Saya akan berikan anda 500 backlink ke website anda untuk RM10
Secara statistiknya, permintaan adalah tinggi untuk servis berkaitan social networks, online marketing, SEO, dan grafik. Anda boleh menggunakan info ini untuk mencipta servis berkaitan yang boleh disiapkan dengan cepat dan mudah. Tak perlu buat servis yang memerlukan anda menghabiskan masa berjam jam untuk menyiapkan servis. Tak berbaloi.
Dengan Rahsia Murahnya, anda boleh mengetahui cara ringkas dan mudah untuk mendapatkan sales lumayan dari servis anda. Servis anda juga akan menerima tempahan yang bertalu talu. Teknik mudah ini adalah hasil exploitasi dari permintaan pelanggan. Anda boleh siapkan servis anda dalam masa kurang sejam.
Sebagai contoh, anda boleh mengeksploitasi daripada servis tambah 500 like dan membuat servis berkaitan, seperti “saya akan berikan anda script auto like untuk tambah like fanpage anda untuk RMXX“. Anda boleh tentukan harga sendiri, dan dengan teknik killer, anda pasti mendapat sales.
Pastikan anda meminta feedback dan rating dari pelanggan bagi menambahkan jumlah jualan. Ini kerana pelanggan akan mencari feedback positif dan rating yang baik sebelum menempah sesuatu servis.
Sebenarnya pelbagai lagi servis yang anda boleh cipta untuk mendapat ledakan jualan yang tinggi dan tak putus putus. Teknik killer dari rahsia murahnya ini adalah sesuai untuk semua lapisan masyarakat. Haha. Tak perlu nak mendalami ilmu SEO untuk mendapatkan sales yang banyak.
Anda boleh dapatkan Ebook Rahsia Murahnya sekarang untuk menjana RM200 sehari di Murahnya.my. Ebook ini akan memberikan tips mudah yang senang difahami untuk menjana Rm200 atau lebih di murahnya.my
Anda juga boleh tiru bulat bulat idea servis yang dikongsikan dalam ebook ini!

29 May 2013

Pengacara TV Paling SEKSI Di Dunia..

 It really is simple. This female host has it down Perfect! This is Pamela David and she is an Argentinian Hottie Who Hosts the Show "Noche de Juegos". Bellisima!!!






Mungkinkah, TV Itulah Sebenarnya Dajjal Laknatullah?

LAMBANG MATA SATU DI ATAS PUNCAK PIRAMID SEBENARNYA
ADALAH KHAZANAH SIHIR YANG TELAH DISEMBUNYIKAN OLEH
NABI SULAIMAN DIBAWAH HAIKAL SULAIMAN. (MASJIDIL AQSA)

IANYA TELAH DITEMUI DAN DIBAWA KE EROPAH OLEH
THE KNIGHT TEMPLER

#MENGAPA BETAPA PENTINGNYA LAMBANG TERSEBUT, HINGGAKAN IA DINOBATKAN PADA NOTE DOLLAR USD SERTA SELURUH MERCU TANDA THE MASON?#

LIHAT KEPADA SINONIM BERIKUT:

Betapa susahnya Umat untuk Menolak Fitnah Dajjal
Bersamaan juga betapa susahnya Umat untuk menolak Tv.


Dajjal itu adalah fitnah akhir Zaman
Begitu juga Tv juga muncul pada akhir Zaman.

Lambang Mata satu Illimunati Berada diatas puncak
Bagaikan Tv yang diletak di atas rak yang cantik diruang utama.

Illimunati adalah Golongan Pemuja Cahaya
Begitu juga Tv mengeluarkan Unsur Cahaya.

Dajjal adalah bersikap mempengaruhi
Begitu juga Tv mampu mempengaruhi manusia sejak dari kecil.
Walau golongan yang berada jauh didalam hutan sekalipun, asalkan mendapat
Siaran Tv

Dajjal akan memasuki setiap rumah-rumah manusia
Bagaikan setiap Tv Yang telah memasuki setiap Rumah Manusia.

Dajjal akan dipandang Mulia
Begitu juga Tv dipandang satu keperluan

Dajjal itu digambarkan bermata satu
Bagaikan juga Tv itu juga adalah satu optik.

Sedangkan Tv juga telah membuktikan kemungkaran yang nyata
Yang amat dahsyat padanya.


Aurat, seks, lucah, pengaruh yahudi, melalaikan, syirik, tahyul, tumpuan, musik
Gambaran haram dan sebagainya.
Namun seolah-olah hukamak Islam telah terlepas pandang untuk meletakkan hukum.

Kalaulah pun ia fitnah Dajjal sekalipun, tiada manusia biasda yang mampu menghalangnya. Kerana ia adalah fitnah yang terlalu kebal dan dahsyat.

Cuma untuk renungan, usik, kosek, cuit sahaja boleh lah.............
Ia melebihi satu Agama, Melebihi , melebihi status patung berhala cina yang berada didalam rumah-rumah Budhist.


Dihadap melebihi seorang hamba yang mengadap Sang Maharaja, bersila terlentang, telanjang bersama anak isteri, pagi petang siang malam.

Kerana ia bukan setakat dilindungi oleh alasan, tetapi ia adalah mercu tanda sihir yang tidak boleh dihadapi oleh manusia biasa.sumber

Pelik! Lintah Berwarna "Merah Jambu"?

SYDNEY - Lintah-lintah berwarna merah jambu hanya terdapat di kawasan Gunung Kaputar di negeri New South Wales, Australia.

Sebelum ini, sejumlah penduduk tempatan telah melaporkan tentang penemuan lintah gergasi itu selepas hujan turun.

Lintah tersebut boleh membesar sehingga 20 sentimeter panjang.

Haiwan itu bersembunyi di sebalik daun-daun.

Beberapa pengkaji spesies haiwan baru-baru ini mengesahkan, haiwan tersebut merupakan spesies lintah merah yang dikenali secara rasmi sebagai Triboniophorus graeffi. - Agensi
 
http://www.kosmo.com.my

Hilangkan Stress Anda dengan Gambar-gambar ini


Ini adalah koleksi gambar-gambar lucu untuk mengisi waktu senggang anda. Sekiranya anda sedang stress, tekanan perasaan bergaduh dengan awek jom kita lupakan benda tu kita layan gambar-gambar ini













Seekor Ibu Kucing Yang Tabah


Scarlett. Itulah nama bagi seekor ibu kucing yang amat berani, penuh kasih sayang dan sanggup menghadapi pelbagai kemungkinan. Mempunyai bulu jenis Calico, ia pernah menjadi tajuk perbualan utama seluruh dunia dalam insiden menyelamatkan lima ekor anak-anaknya daripada dijilat api kebakaran di tempat tinggalnya.

Mengimbau kembali kejadian ngeri itu, Scarlett tinggal di dalam garaj di Brooklyn bersama anak-anaknya. Ketika kebakaran itu berlaku, tiada ahli keluarga tuannya yang berada di rumah kerana mereka semuanya keluar bekerja. Setelah api dipadamkan, anggota bomba dapat melihat kucing itu dengan perlahan-lahan membawa anak-anaknya berusia empat minggu dari bangunan yang telah rentung, hangus dijilat api.


#Ini yang buat aku emo!


Seriuss Cute Gadis Dari Korea Ini

Lee Hee Jung, Gadis Dari Korea Seperti "Barbie Doll"
Comel tak? Semulajadi atau terlampau banyak solekan?
Seriuss Cute Gadis Dari Korea Ini

Seriuss Cute Gadis Dari Korea Inih

Seriuss Cute Gadis Dari Korea Inih


h


Seriuss Cute Gadis Dari Korea Ini
Seriuss Cute Gadis Dari Korea Inih


Seriuss Cute Gadis Dari Korea Inif


Seriuss Cute Gadis Dari Korea Inih


Seriuss Cute Gadis Dari Korea Ini


Seriuss Cute Gadis Dari Korea Ini



Gambar Larian Tanpa Seluar Bawah suhu -3 di Korea

Ratusan orang hadir untuk larian ini dimana mereka tidak dibenarkan untuk memakai seluar. Selain itu mereka terpaksa berlari dalam keadaan suku mencecah - 3 Celsius. 


JOM KLIK IKLAN

Blog Archive