24 May 2013

HIV / AIDS: Kerajaan Amerika Syarikat Projek Bio-Senjata Untuk pengurangan penduduk Global!

Kebenaran Di Sebalik Berita
Susanne Posel Menduduki korporatisme 19 Oktober 2012 n 1962, Senat AS menerima laporan mengenai peperangan kimia dan biologi. Ini adalah kontrak kerajaan di mana virus seperti HIV dan Ebola seperti adalah bio-kejuruteraan oleh tentera AS dan bioweapons kontrak Biomedics makmal. Mereka telah menghasilkan kanser imunosupresif virus dalam monyet yang kemudian boleh digunakan melalui kejuruteraan genetik untuk menjangkiti manusia.
Robert Gallo, bekerjasama dengan Institut Kanser Kebangsaan, adalah sebahagian daripada projek untuk memanipulasi virus leukemia kucing kerana pengetahuan beliau retrovirus dan kanser imunosupresif. Menurut jumlah tahunan Kanser Virus Program Khas, percubaan manusia dengan virus penyebab kanser dan imunosupresif adalah penting. Dengan "wabak gay" dan "kanser gay ', eksperimen seperti itu tidak lagi diperlukan. Kematian beribu-ribu lelaki gay dibuktikan dengan virus ini menyebabkan kanser, immunosuppression, dan telah seksual berjangkit antara manusia.

Berjuta-juta orang telah meninggal dunia daripada projek kerajaan ini yang ditaja oleh US untuk mengecilkan jumlah penduduk golongan tertentu kerana warisan etnik mereka, dan Kongres AS tahu tentang hal itu, dan disahkan penggunaannya.

Pasukan penyelidik dari pelbagai institusi seperti Institut Penyelidikan Scripps, Universiti Rockefeller, NIAID ini vaksin Pusat Penyelidikan dan Universiti Duke rapat berikutan bagaimana mereka boleh menggunakan sistem imun badan manusia terhadap pelbagai jenis HIV yang menyimpan muncul.
Di rantau sub-Sahara Afrika, dadah tahan bentuk HIV didapati yang meninggalkan rawatan semasa tidak berkesan.

Ini penyelidik tidak berunding Wangari Maathai, seorang ahli ekologi Kenya dan pemenang Hadiah Keamanan Nobel, yang mengatakan bahawa HIV telah dicipta sengaja di dalam makmal sebagai senjata biologi.

Dr Alan Cantwell, MD, yang telah meluas dikaji asal-usul HIV / AIDS telah membuat kesimpulan bahawa: "Selepas kisah vaksin cacar memukul muka depan The London Times, cerita itu kemudiannya dibunuh dan tidak pernah muncul lagi dalam mana-mana dunia media utama. The cacar pembasmian program vaksin ditaja oleh Pertubuhan Kesihatan Sedunia bertanggungjawab untuk melepaskan AIDS di Afrika. Mengenai 100 juta Afrika yang tinggal di tengah-tengah Afrika telah disuntik oleh WHO. Vaksin ini telah diadakan bertanggungjawab untuk menyedarkan a 'tidak aktif' virus AIDS di benua itu. Saya pasti 'perniagaan besar' daripada pembuat vaksin mempunyai kaitan dengan menapis cerita. Juga cerita Times yang diberikan penjelasan lain bagi wabak itu di Afrika selain daripada 'monyet di hutan Afrika' diterima secara meluas teori HIV / AIDS. "

Cantwell percaya, berdasarkan tahun penyelidikan, yang primat telah disuntik dengan pelbagai kanser penyebab dan imunosupresif virus, sebagai sebahagian daripada primat penyelidikan kanser haiwan yang dijalankan oleh National Cancer Institute (NCI).

Kes-kes AIDS pertama di kalangan lelaki gay muncul di Manhattan pada tahun 1979, tidak lama selepas percubaan gay bermula di Manhattan, New York City. "

Dr Robert Strecker telah menjelaskan di dalam bukunya bahawa Afrika dijangkiti HIV semasa pengedaran vaksin cacar; seperti yang ditetapkan oleh WHO dalam satu memorandum daripada 1972. Sebelum tahun 1979, tiada kes dilaporkan HIV / AIDS di Afrika, menurut Luc Montagnier, yang Pasteur saintis Perancis. Dengan mengira pengasingan Montagnier daripada kes HIV pertama di Paris, Perancis, kes pertama HIV mesti telah bermula pada musim luruh 1982.
Walaupun AIDS pertama kali diumumkan pada tahun 1981, terdapat lagi kes tidak dilaporkan membuktikan bahawa terdapat wabak Afrika.

Pada bulan Ogos, pentadbiran Obama mengumumkan peruntukan sebanyak $ 80 juta dalam geran kepada syarikat-syarikat yang bekerja untuk menghasilkan yang berkaitan dengan AIDS ubat; dasarnya menggunakan wang pembayar cukai untuk membantu syarikat-syarikat farmaseutikal dalam inisiatif yang dinamakan AIDS Dadah Program Bantuan (adap).
ADHP akan menjalankan penyelidikan untuk mengenal pasti orang yang terjejas oleh HIV / AIDS dan meletakkan mereka dalam senarai kerajaan untuk menjadi ubat oleh syarikat-syarikat farmaseutikal. Di bawah Inisiatif Clinton HIV / AIDS (CHAI) bermula pada tahun 2002, hubungan antara syarikat-syarikat dadah dan kerajaan telah berkembang dan penghantaran farmaseutikal telah meningkat, walaupun kejadian HIV / AIDS telah tidak menurun. CHAI menyediakan akses yang lebih kepada penjagaan kesihatan perubatan, namun isu ini masih berjalan berleluasa.

Ujian HIV telah diperuntukkan sebagai penyokong terbesar menangkap skop kesan ini eugenik directed bioweapon membuat kepada masalah lebih-penduduk. Truvada telah bersetuju untuk menjadi vaksin yang terbaik dan disokong oleh hadirin persidangan sebagai farmaseutikal bernilai pelaburan masuk
Cadangan ini juga dibuat bahawa wanita dipaksa untuk mempunyai cincin faraj direndam dalam "HIV-menyekat dadah" yang diimplan harus suami atau rakan-rakan mereka enggan memakai kondom secara tetap. Kerajaan Afrika telah meluluskan ujian saintis AS bekerja untuk Mircobide Ujian Rangkaian dan Amerika Syarikat Institut Kesihatan akan pergi ke kawasan-kawasan ramai penduduknya dan memberi wanita cincin ini dicelup dalam dapivirine yang merupakan dadah yang akan perlahan-lahan "selut" daripada cincin dan renda tisu sekeliling faraj.

Di pantai timur Amerika, sukarelawan dari pusat luar jangkauan telah mula pergi pintu ke pintu dalam masyarakat di Barat Daya Philadelphia memberitahu penduduk untuk mendapat HIV diuji. Mereka percaya bahawa dengan menjalankan ini pencerobohan privasi demi memaksa lebih ramai orang untuk mendapatkan diuji untuk HIV, mereka boleh mengawal penyebaran penyakit ini.

Pada tahun ini, di Asia Tenggara, khususnya Thailand, sebuah AIDS seperti "virus" telah ditemui dalam orang-orang yang tidak dijangkiti dengan HIV. Mereka yang dijangkiti mempunyai sistem imunisasi mereka dikompromi. Pegawai kesihatan mengatakan bahawa ini AIDS baru "virus" tidak berjangkit, yang menimbulkan soalan: bagaimana orang-orang ini datang dengan tekanan baru ini AIDS?
Jangkitan ini tidak merebak sama seperti AIDS tidak, menurut Dr Sarah Browne, saintis dengan Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH) Institut Alahan dan Penyakit Berjangkit. Browne mengetuai pasukan penyelidik di Thailand dan Taiwan di mana penyakit itu membuat penampilan pertama.

Penyakit ini nampaknya ditujukan kepada orang-orang berketurunan Asia, malah mereka yang tinggal di Amerika Syarikat. Browne telah membuat kesimpulan bahawa AIDS baru menyebabkan mereka yang dijangkiti untuk menghasilkan autoantibodies yang menghalang interferon-gamma, isyarat kimia yang membantu badan manusia dalam melawan jangkitan. AIDS baru mensasarkan kimia ini dan meninggalkan mangsa tidak mampu untuk melawan sebarang jangkitan - meninggalkan orang terdedah kepada membangunkan penyakit berbahaya dari walaupun selsema.
Browne adalah touting AIDS baru ini sebagai "dewasa-awal" kerana "kita tidak tahu apa yang menyebabkan [orang] untuk membuat antibodi ini."

Merck, pada tahun 2007 telah menjalankan satu percubaan untuk vaksin HIV / AIDS yang sebenarnya disebabkan mereka disuntik untuk menjadi lebih terdedah kepada virus. Kemudian pada tahun 2009, eksperimen manusia di Thailand menunjukkan kepada syarikat-syarikat dadah terhadap vaksin yang kuat yang digunakan sistem imun dijana anti-badan sebagai jawapan kepada dilema mereka.
Kolonel Nelson Michael, pengarah Tentera AS Program Penyelidikan HIV di Walter Reed Army Institut Penyelidikan, yang mengetuai percubaan kerajaan perbicaraan RV144, mengulas bahawa sejak ujian vaksin Merck "telah menyejukkan kesan" bahawa lelaki berkhatan mempunyai risiko yang tinggi untuk jangkitan sebelum pendedahan kepada vaksin. WRAIR pergi ke Uganda, Kenya dan Tanzania untuk menjalankan eksperimen manusia menjejaskan sistem imun manusia di bawah perlindungan penyelidikan HIV / AIDS untuk tujuan vaksinasi.

Penyelidikan Hayes 'menunjukkan bahawa lelaki dan wanita vaksin dibangunkan antibodi di rantau ini kot luar virus itu; yang menunjukkan bahawa elemen ini perlu dikaji lagi. Ujian percubaan baru akan mengambil tempat di Thailand, menggunakan vaksin Sanofi yang mempunyai tambahan daripada Norvartis.
Eugenicist institusi seperti Institut Penyelidikan Scripps, Universiti Rockefeller, NIAID ini vaksin Pusat Penyelidikan dan Universiti Duke rapat berikutan bagaimana mereka boleh menggunakan sistem imun badan manusia terhadap pelbagai jenis HIV yang menyimpan muncul. Campur tangan kerajaan Amerika Syarikat dengan Institut Kesihatan Kebangsaan pada tahun 2005 telah mengenal pasti virus human immunodeficiency sebagai punca AIDS. Dr Barton Haynes, Universiti Duke dan pengarah Pusat bagi HIV / AIDS vaksin Imunologi (CHAVI) menegaskan bahawa: "Kita tahu menghadapi musuh."
Akhirnya, ini bio-senjata telah melahirkan justifikasi untuk propaganda purveyed bukan sahaja oleh media arus perdana, tetapi memilih media alternatif juga.

Kejayaan HIV / AIDS bergantung kepada kejahilan yang berterusan orang ramai kepada asal-usul virus ini, tujuan sebagai alat untuk agenda eugenik dan bagaimana untuk merawat dengan betul.

KESIMPULAN

Sememangnya perkara ini telah dirancang berabad2 lamanya untuk mencapai agenda yang satu iatu Dajal si mata satu. Pelbagai penyakit yang baru diabad ini bukannya penyakkit semulajadi tetapi ia telah dicipta di sebuah pulau.

  f

Apa-apapun yang mereka rancang, jika allah tak benarkan, maka tak akan terjadi. wallahualam.

0 comments

Post a Comment

JOM KLIK IKLAN

Blog Archive