25 May 2013

WTF! Lelaki Kantoi Raba Gadis Pengsan.

Dasar lelaki gatal! Sempat lagi ambil kesempatan meramas buah dada gadis comel yang sedang lena dibuai mimpi. Tengok orang tidur pun boleh terangsang kah?



Bukannya nak kejutkan takut terjatuh dari kerusi tu kan, ini nak mencabul bahagian terlarang gadis ni pulak. Apa punya tuutttt lah orang macam ni? Harap pakaian saja yang smart tapi otak letak kat lutut..

Lagi satu, disebabkan gadis ni pakai skirt dan t-shirt singkat ni pun menjadi penyebab jugak. Cuba try pakai jubah, nak raba-raba pun susah.

-Duniarealiti.com

0 comments

Post a Comment

JOM KLIK IKLAN

Blog Archive