15 Jun 2013

Panas! Gambar Bogel Pemenang Singapore FHM Models 2012 Tersebar!

Gambar bogel pemenang Singapura FHM Model 2012 Jamie Ang, tiba-tiba menjadi viral di internet.


Salah satu gambar Ang yang tersebar.

Ang dalam gambar tersebut dalam keadaan telanjang sepenuhnya dengan aksi seksual yang sangat mengghairahkan.

Sekurang-kurangnya 50 gambar bogel bekas Miss Komanwel Singapura telah terdedah di dalam beberapa forum dalam talian dan blog tempatan sejak awal bulan April, tetapi gambar-gambar yang telah disebar telah dipadam dari beberapa laman web dan mendakwa mereka diancam tindakan undang-undang.

Walau bagaimanapun, gambar-gambar tersebut terus diedarkan melalui mesej peribadi di forum-forum internet.

Kemudian, pada awal bulan ini, gambar gadis berusia 22 tahun itu mula mendapat perhatian dari para pengguna blog sekali lagi. Salah satu laman web yang menjadi 'tuan rumah' gambar bogel Ang berkata dia baru-baru ini telah menerima sebahagian besar gambar 'bocor' Ang. Namun tidak dijelaskan sumber gambar itu diperolehi, tetapi paparan dalam salah satu forum menyatakan bahawa imej tersebut diperolehi daripada forum dewasa tempatan.

Beberapa gambar yang muncul lebih bersifat peribadi dan mungkin diambil melalui telefon pintar. Selebihnya diambil secara profesional dengan nama jurugambar di sudut imej.

Menjawab pertanyaan media dari Yahoo! Singapura, jurucakap FHM Singapore mengesahkan bahawa Ang adalah pemenang Model FHM 2012 dan sepengetahuan beliau, "gambar bogel tersebut diambil sebelum menyertai pertandingan itu."

Ang adalah penghias muka depan FHM Singapura pada bulan Ogos 2012 dengan wawancara eksklusif enam muka surat setelah memenangi Model FHM 2012.

Menariknya, pada halaman Model Mayhem biografi beliau, Ang menyebut bahawa dia tidak melakukan sebarang aksi gambar bogel.

0 comments

Post a Comment

JOM KLIK IKLAN

Blog Archive