1 Jun 2013

Tutorial Crack Password File RAR dan ZIP (Bertulis+Video)

how+to+crack+rar+password


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Entry hari ni aku nak share satu cara nak crack password file archive rar dan zip.
Korang mesti pernah download penat2 tiba2 file rar tu ada password kan? Lepas tu password pulak tak ada.Ok jangan risau harini aku ajar korang cara nak crack rar archive.

note : cara crack ni guna kaedah bruteforce jadi cara ni tak dijamin 100% boleh berjaya.


1. Ok untuk tutorial ni kita akan guna software Advanced Archive Password Recovery Professional .korang download dulu :


db
2. Lepas dah download korang extract file tu.dalam tu ada file archpr_setup_en.msi dan satu folder nama Serial.dalam folder tu ada Serial.txt untuk serial key software ni.

Install 
archpr_setup_en.msi dan waktu install tu korang kena masukkan serial key.rujuk gambar :

crack+rar+password

Masukkan serial dan klik Next sampai siap install.

2. Lepas siap install korang buka software tu.Kemudian korang kena click Open dan pilih file rar atau zip yang korang nak crack.

crack+rar+1

Lepas dah open file rar yang korang nak crack tu seterusnya korang tengok dekat Range.Rujuk gambar kat atas. Kat sini korang boleh tanda nak suruh software ni crack macam mana.Kalau nak berkesan lagi korang tanda dekat semua kotak tu.Tapi ingat proses cracking akan mengambil masa yang lama bila korang tanda banyak kotak tu.

Ok kemudian Type of attack korang ambil Brute-force .
Yang lain jangan kacau.biar je macam asal.
3. Baiklah sekarang masa untuk crack! click dekat Start .

cracking+rar

Proses Cracking sedang dijalankan! sekarang korang cuma perlu tunggu sampai siap crack.


4. Bila dah berjaya crack akan keluar popup macam dalam gambar :

crack+berjaya+rar


BERJAYA! senang kan? ok bagi yang masih tak faham dengan tutorial bertulis ni korang enjoy video yg aku sediakan :D

Video :
Sumber

0 comments

Post a Comment

JOM KLIK IKLAN

Blog Archive