14 Jun 2013

WTF! Gambar Pose Maut Tentera Wanita Israel Disiarkan di Facebook..Empat tentera wanita Israel dihukum atas perilaku tidak  senonoh setelah pose maut mereka yang hanya mengenakan pakaian dalam dan perlatan tentera tersebar di laman rangkaian facebook. Pihak tentera Israel berkata semalam sekumpulan wanita dihukum kerana mereka 'berkelakuan tidak senonoh' setelah gambar mereka dengan pose tidak senonoh muncul di laman berita tempatan.

Gambar tersebut awalnya dimuat di laman berita tempatan israel, Wall, menunjukan sekumpulan tentera wanita menurunkan seluar dan menunjukan seluar dalam mereka.
 

Pada gambar yang lain  lima orang perempuan berpose di sebuah berek dengan hanya memakai topi keledar dan beberapa peralatan tempur kecil saja.


 Media tempatan israel, yang mengaburkan wajah wanita itu, berkata mereka adalah tentera baru yang ditempatkan di sebuah pangkalan di Israel selatan.

Dalam satu kenyataan, pihak tentera mengatakan tentera wanita  itu telah bertindak dengan cara yang menunjukkan perilaku tidak senonoh dan memalukan imej 'bagi tentera Israel ", seperti disiarkan di laman dailymail . Kerana aksi seksi mereka, komander mereka munghukum mereka atas tindakan displin tentera.sumber

1 comments

AZMIR SHAMSUDDIN 29 March 2015 at 09:06

not a good news

Post a Comment

JOM KLIK IKLAN

Blog Archive