30 Nov 2013

Gila! Kisah Perogol Paling Muda Umur 11 Tahun!


Kisah Gila Perogol Paling Muda Baru Umur 11 Tahun

Kisah Gila Perogol Paling Muda Baru Umur 11 Tahun
Seorang budak lelaki berusia 11 tahun telah didakwa merogol seorang kanak-kanak perempuan berusia enam tahun di rumah pengasuh kanak-kanak itu. Insiden itu dilaporkan berlaku pada 7 November lalu dan laporan perubatan yang baru sahaja dikeluarkan menunjukkan selaput dara kanak-kanak itu koyak. Polis kini menyiasat kes yang boleh menjadi sebagai perogol yang paling muda di negara ini.

Kedua-dua kanak-kanak itu berada di rumah pengasuh pada kira-kira pukul 2 petang apabila seorang jiran, yang hanya mahu dikenali sebagai Shima, 43, menyedari bahawa rumah di Alor Gajah itu senyap tidak seperti biasa. Pengasuh itu pergi ke kedai runcit berhampiran, maka jiran tersebut memasuki rumah melalui pintu belakang dan pergi untuk menyiasat.

Secara tiba-tiba kanak-kanak perempuan berkenaan keluar dari bilik dengan tergesa-gesa dengan ketika itu tidak berpakaian sepenuhnya. “Dia menangis dan kelihatan terkejut,” kata Shima. Selepas menenangkan kanak-kanak perempuan itu di bawah, jiran telah memeriksa rumah tersebut dan budak lelaki itu, yang merupakan anak tiri kepada pengasuh kanak-kanak terbabit, bersembunyi di sebalik pintu bilik yang lain.

“Dia hanya memakai seluar,” kata Shima. “Dia memberitahu saya bahawa dia sedang bersiap untuk menghadiri kelas agama.” Mengesyaki sesuatu yang tidak kena, jiran yang kemudian menelefon ibu gadis itu , 35, dan menceritakan kejadian itu. Apabila ibu meminta anaknya menceritakan apa yang terjadi, dia menjawab bahawa budak itu telah baring di atasnya dan kemudian dia merasakan sakit yang amat sangat pada kemaluannya.

Ibu kanak-kanak perempuan itu kemudiannya membuat laporan polis pada hari yang sama. Polis kini sedang menyiasat kes itu di bawah Seksyen 376 Kanun Keseksaan kerana merogol. Kanak-kanak perempuan itu, merupakan anak kedua daripada tiga adik-beradik, telah dihantar ke rumah pengasuh kerana dia merupakan seorang anak kecil berbanding adik-beradik yang lebih tua dan lebih muda daripadanya. Dua kanak-kanak lain sedang tidur pada waktu tengah hari ketika kejadian itu berlaku.

KISAH GILA PEROGOL PALING MUDA BARU UMUR 11 TAHUN
ikuti kisah lanjut Budak Lelaki 11 Tahun Rogol Kanak-Kanak Perempuan 6 Tahun di mStar

Puteraduyong

0 comments

Post a Comment

JOM KLIK IKLAN

Blog Archive