21 Nov 2013

Tambah duit dengan Join Gush Ad

Assalamualaikum

Selamat pagi. Pagi nie cume nak kongsi pasal Gush Ad. Ape tu Gush Ad ? Maybe ade ramai yang dah tau. Kalau belum tau, Gush Ad nie same macam Churop Churp, Nuffnang dan lain-lain. Tapi yang special pasal Gush Ad nie, korang tak payah nak suruh orang lain klik untuk tambah earning korang. Pastikan korang ade TWITTER. Dan yang best lagi, Gush Ad nie RM20 dah boleh cash out ! :) Easy rite ?

Step 1 : Klik Gush Ad. Korang boleh sign up guna emel or twitter. Lepas sign up, isi bahagian setting.


Step 3 : Lepas dah siap isi semua tu, korang tengok iklan yang ade. Ikut arahan yang kena buat. Kebanyakannya kite kena tweet.
Tekan TWEET, ikut arahan seterusnya.
Bila korang dah ikut semua arahan, dah siap TWEET, nanti earning korang akan bertambah. Dan iklan yang korang promote tadi, akan ada tanda , bermakna korang dah selesai promote iklan tu. Bolehlah tengok earning korang. Senang je kan. Bila dah cukup RM20, bolehlah korang cash out :) 
Aku pun dah sign up Gush Ad tu. Alhamdulillah earning pun dah bertambah :) Tu je. Maaplah kalau tak paham tutor tu. Sesimple yang mungkin. Tata. Selamat ber-Gush Ad.
 
 

0 comments

Post a Comment

JOM KLIK IKLAN

Blog Archive