8 Nov 2013

Tebus Hadiah Percuma Dengan Mata Ganjaran di WhoHAAAssalamualaikum dan Salam sejahtera semua. Baru-baru ini mambang ada kongsikan sebuah entry mengenai hadiah wang tunai RM 20000 untuk dimenangi. Jadi, hari ini sekali lagi mambang akan kongsikan satu lagi cara untuk anda semua mendapat pelbagai hadiah menarik dariWhoHAA.com

Cara untuk menyertai program ini adalah mudah sekali, anda hanya perlu daftar di WhoHAA ini. Isikan butiran yang tepat dalam ruangan yang disediakan.


Seterusnya "link activation" akan dihantar ke akaun e-mail anda dan anda hanya klik link tersebut untuk mengaktifkan akaun anda.

Anda akan di arahkan untuk mengisi No TAC yang dihantar kepada telefon bimbit anda. Hanya klik pada "Request TAC" dan masukkan No TAC itu dalam ruangan yang disediakan.

Setelah akaun anda berjaya diaktifkan, anda akan dibawa ke ruangan utama WhoHAA ini. Anda hanya klik pada tab "Earn Point" untuk memulakan ekspedisi pencarian mata ganjaran anda.Dan anda akan dapat melihat beberapa iklan yang disediakan untuk anda.Klik pada setiap satu iklan tersebut. Seterusnya anda akan dapat melihat paparan ataupun info mengenai iklan itu. Apa yang anda perlu lakukan ialah hanya menjawab soalan yang disediakan dengan betul dan anda akan mendapat mata ganjaran seperti yang tertulis di setiap hujung soalan anda.Klik "Submit" jika anda rasa jawapan anda betul. Dan jika jawapan anda salah, anda tidak perlu risau kerana anda boleh mencubanya seberapa banyak yang mungkin sehingga jawapan anda itu betul.Setelah selesai menjawab soalan bagi iklan yang pertama klik semula pada "Earn More Points" di akhir soalan tadi untuk menjawab soalan dalam iklan yang lain.Kumpulkan seberapa banyak mata ganjaran anda dan anda boleh menebus dengan pelbagai hadiah menarik Sumber gambar dari rakan facebook yang telah berjaya :)
Senang bukan ? hanya view iklan > jawab soalan > tebus mata ganjaran.Jadi apa yang anda tunggu lagi, daftarkan diri anda sekarang di SINI untuk menebus pelbagai hadiah menarik

Sumber

0 comments

Post a Comment

JOM KLIK IKLAN

Blog Archive