18 Dec 2013

[ 8 gambar ] Adi Putra Skandal dengan Isteri Ahli Perniagaan?

Gambar Wanita Yang Jalinkan Hubungan Sulit Dengan Adi Putra? Sekarang ini pasti ramai antara anda yang tertanya tanya sama ada benar atau tidak Adi Putra terlibat dengan kisah skandal bersama isteri orang sehingga taraf kerakyatan Adi Putra sendiri turut di persoal laporan polis yang di lampirkan dibawah.Menurut maklumat yang diterima, nama isteri ahli perniagaan tersebut ialah Nooraida Binti Abdul Talib dan berusia 30 tahun.Sebuah akaun Twitter dengan nama Aida Anne Fasha (@aidafasha) juga didakwa sebagai akaun milik wanita tersebut dan beberapa status yang ditulis melalui akaun itu seakan menggambarkan situasi ketika ini.
Dan pastinya ramai juga ingin mengetahui identiti isteri orang yang terlibat dalam kontroversi ini dan terima kasih kepada laporan polis yang kini bertebaran dan usaha mereka di forum Cari, ada spekulasi timbul berkaitan identiti sebenar wanita ini.


Sebuah akaun Twitter dengan nama Aida Anne Fasha (@aidafasha) juga didakwa sebagai akaun milik wanita tersebut dan beberapa status yang ditulis melalui akaun itu seakan menggambarkan situasi ketika ini.


Laporan Berita Harian menyebut yang suami wanita ini merampas telefon bimbit miliknya pada 7 Ogos 2013 (10 hari selepas Adi Putra dan wanita ini mula bermesej) dbeliau telah menyerahkan kepada pihak polis dan makmal forensik untuk dianalisa.
Yang Terbaru:18SX SEKS HEBAT UNTUK SUAMI ISTERI

0 comments

Post a Comment

JOM KLIK IKLAN

Blog Archive