14 Feb 2014

Cara FREE dapatkan Domain .com .net .org .info .biz .us Secara Percuma!

Tapi bagaimana? biar kami terangkan secara jelas bagaimana anda boleh dapatkan domain percuma tanpa perlu membuat apa apa bayaran. Hanya dengan beberapa langkah mudah sahaja anda boleh mendapatkan domain percuma. Selain dari Domain percuma, anda juga mendapat:

 FREE! Domain Name & Setup
 FREE! Cpanel Hosting Info
 FREE! Complete Email
 FREE! Forwarding / Masking
 FREE! Domain Name Locking
 FREE! Blog Website Platform
 FREE! Total DNS Control

Siapa yang memberi domain percuma kepada anda?
FreeDomainFactory.com menyediakan perkhidmatan domain tld (top level domain eg: .com .net .org .etc) Secara Percuma.
Anda Hanya perlu mendaftar dengan pautan yang diberikan disini: http://freedomainfactory.com/?join=451551

Lihat gambar dibawah:

1. Pergi Ke Pautan ini: http://freedomainfactory.com/?join=451551
2. Pilih Nama Domain anda , contoh domain yang anda ingin : hmetroll.com
3. iskan maklumat lengkap namapassword, dan email anda. (cadangkan password adalah lain dari password facebook, email, atau mana rangkaian sosial sebagai langkah keselamatan )
4. Buka email dan klik pada link yang diberikan untuk mengesahkan pendaftaran anda. Ya! sekarang domain percuma anda didalam proses pendaftaran!

Bagaimana ia berfungsi?
Anda hanya perlu mengumpul 50 point untuk mendapatkan set lengkap hosting beserta domain percuma anda. Setiap pendaftan baru anda akan mendapat 10 point. jadi tinggal lagi 40 point untuk mendapatkan domain percuma anda.

Setiap pengguna akan diberikan link referfal unik, contoh link referral kami ialah http://freedomainfactory.com/?join=451551 . setiap pendaftaran baru melalui link referral anda akan mendapat 2 point. Jadi anda hanya perlu promosikan link referral anda kepada kawan kawan untuk mendaftar melalui link yang diberikan.

Selain itu anda juga boleh lengkappkan survey untuk mendapat point. selamat mencuba, jangan lupa Daftar Domain anda DISINI Sekarang. 100% percuma dan dipercayai.

0 comments

Post a Comment

JOM KLIK IKLAN